Kohalikud loomeettevõtjad nuputasid uusi teenuseid

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa keskkonnahariduskeskus oli üks viiest loomeettevõttest, mis äsja lõppenud „Loomeelamuse“ projekti raames lastega peredele teenuseid välja mõtles. Keskkonnahariduskeskuse rahva jaoks tegi teenuste arendamise keeruliseks see, et murumaja polnud valmis ja teenuste osutamise paika tuli neil vaimusilmas ette kujutada.
Pärnumaa keskkonnahariduskeskus oli üks viiest loomeettevõttest, mis äsja lõppenud „Loomeelamuse“ projekti raames lastega peredele teenuseid välja mõtles. Keskkonnahariduskeskuse rahva jaoks tegi teenuste arendamise keeruliseks see, et murumaja polnud valmis ja teenuste osutamise paika tuli neil vaimusilmas ette kujutada. Foto: Ants Liigus

Pärnumaa loomettevõtjad esitlesid Pärnu kolledžis tudengite ja Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskuse (PEAK) koostöös sündinud uhiuusi teenuseid, millest nii mõndagi saab juba ise järele proovida.

Pärnumaa keskkonnahariduskeskus, Pärnu muusikafestival Järvi akadeemia, C. R. Jakobsoni talumuuseum, Rännuämblike võrgustik ja Motokrossipisik lõid kaasa PEAKi ja kolledži ühises „Loomeelamuse“ nimelises teenusearendusprojektis, mille ülesanne oli uute teenuste välja töötamine.

Veebruaris Euroopa Liidu regionaalarengu fondi rahastuse toel alanud projektis lõi kaasa 28 Lääne-Eesti loomeettevõtjat, neist enamik Pärnu maakonnast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles