Pärnakad käisid Vaasa Pärnu seltsi aastapäeval

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaasa Pärnu seltsi esimees Raimo Vahtera ja kõnepuldis Erkki Asiala – mees, kes on asutanud nii Vaasa Pärnu seltsi kui ka Pärnu Vaasa seltsi.
Vaasa Pärnu seltsi esimees Raimo Vahtera ja kõnepuldis Erkki Asiala – mees, kes on asutanud nii Vaasa Pärnu seltsi kui ka Pärnu Vaasa seltsi. Foto: Raimo Vahtera

Läinud nädalavahetusel tähistas Vaasa Pärnu selts oma 25. aastapäeva, millest võttis osa väike pärnakate delegatsioon.

Pärnu sõpruslinna Vaasa nii-öelda Pärnu sõprade seltsi sünnipäevast olid osa võtma kutsutud siinse Vaasa seltsi ja Pärnu ingerisoome kultuuriseltsi esimees ning Pärnu linnavalitsuse esindajad eesotsas linnapea Toomas Kivimägiga, kes haiguse tõttu ei saanud reisi ette võtta.

Pärnakad võtsid osa aktusest ja kontserdist ning korraldasid sõpruslinna Reval Centeris nõndanimetatud Pärnu päeva, kus Pärnus puhkamise ja vaba aja veetmise võimalusi tutvustasid Tõiv Jõul ja Anu Juurma-Saks linnavalitsusest, Viivika Orula Reiserist, Rita Tammela taastusravikeskusest Estonia ning Jüri Soo Maarja-Magdaleena gildist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles