Taastusravikeskus Estonia on nüüd Estonia Spa Hotels

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taastusravikeskus Estonia.
Taastusravikeskus Estonia. Foto: Ants Liigus

Pärast pikki vaidlusi ja mitut hääletamist otsustas Pärnu linnavolikogu nimetada linnale kuuluva AS Taastusravikeskuse Estonia ümber Estonia Spa Hotels ASiks, mis ettevõtte hinnangul vastab paremini nende tegevuse iseloomule.

Ettevõtte arvates eksitab nimi Taastusravikeskus Estonia kliente ja koostööpartnereid. 2012. aastal moodustas klassikaliste rehabilitatsiooni- ja taastusraviteenuste osakaal Estonia käibest ainult 0,13 protsenti ja oluliselt suurem ei tule see ka tänavu. Alates järgmise aasta teisest kvartalist Estonia enam sotsiaalkindlustusameti rahastatud rehabilitatsiooni- ja taastusraviteenuseid ei osuta.

Ettevõtte põhitegevusala on ravi- ja heaoluspaa teenuste osutamine. Estonia äriplaanis on kavandatud kahe spaakontseptsiooni pakkumine eraldi Rohelise ja Valge maja ning Pargi maja baasil, kasutades eraldi kaubamärke ja olles mõeldud eri sihtgruppidele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles