Pärnakad pidid karikasarja pronksilahingus Tarva paremust tunnistama

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall
Korvpall Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Korvpalliklubi Pärnu meeskond pidi Eesti karikavõistluste põnevas pronksimängus tunnistama Rakvere Tarva neljapunktilist paremust.

Eilsest suurest kaotusest oli paremini toibunud Rakvere Tarvas, kes haaras kiirelt juhtohjad enda kätte. Seejärel leidis Pärnugi oma mängu ja avaveerandi keskpaigaks oli seis tasakaalustunud. Pisikesele pausile minnes oli siiski ees Tarvas 22:16.

Teisel kümnendil hoidis Tarvas kindlalt eduseisust kinni, ent Pärnu püsis samuti mängus. Poolajapausile minnes oli Rakvere eduseis kaheksapunktiline – 39:31.

Kolmandal veerandajal hakkas Pärnu mängima maa-ala kaitset, mis lõi Rakvere mängijatelt korraks jalad alt. Pärnakad läksid aina paremasse hoogu, juhtides enne otsustavat kümmet minutit minimaalselt 51:50.

Viimasel veerandajal jätkus pingelist heitlust kuni lõpuminutiteni. Kuigi Rakvere Tarvas oli enamasti juhtpositsioonil, ei andnud ka Pärnu meeskond alla ja võitles viimase hingetõmbeni. Siiski oli Tarvas viimastel minutitel kindlam, võites karikavõistluste pronksmedalid tulemusega 68:64.

Pärnu poolelt olid heas hoos Rannar Raap ja Zivojin Grubovic, kes viskasid vastavalt 17 ja 16 punkti. Kahekohalise punktiarvuni jõudsid veel Janis Vahter ja Heiko Rannula, kes viskasid 11 ja 10 punkti.

Rakvere Tarva resultatiivseimad olid Kristo Saage 17, Rait Keerles 16 ja Giedrius Gustas 15 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles