Julge vanadaam krahmas vargal turjast

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu aitas Leili Vaino varga kinni nabida, ligi kolm aastat tagasi jaanauris päästis naine 26kraadise pakase käest tänavale visatud kassi, kes näitab oma tänu siiani.
Tänavu aitas Leili Vaino varga kinni nabida, ligi kolm aastat tagasi jaanauris päästis naine 26kraadise pakase käest tänavale visatud kassi, kes näitab oma tänu siiani. Foto: Ants Liigus

Telekanal TV3 tunnustab üheksandat korda oma “Eestimaa uhkuse” galal Eesti inimesi, kes on saatnud korda midagi head. Väljavalitute seas on Vändras elav vanadaam Leili Vaino (75), kes tänavu suvel pistis rinda naabrite kuuri tunginud vargaga.

Tänavu augustis, täpset kuupäeva Vaino enam ei mäletanud, viis varas ühel suveööl ta kõrvalhoonest ära aiakäru. Varas oli lõhkunud hoone ukse tabaluku ja puuriida kõrvale jätnud käru asemele väikse kirve. Naine kutsus politsei, kes tegi menetlustoimingud.

“Mis siin toimub?”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles