Jääfestivali korraldajad vormisid martsipanist festivalilinnaku

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Centrali galeriis valmistati martsipanist Pärnu Jääfestivali makett.
Centrali galeriis valmistati martsipanist Pärnu Jääfestivali makett. Foto: Aavo Kubja, Piret Hallik-Sass

Pärnu Jääfestivali korraldajad ja arhitektid voolisid mitmevärvilisest martsipanist valmis uhke festivalimaketi.

´“See on 15.–24. veebruarini Pärnus toimuva Jääfestivali ala kopeeriv makett,” tutvustas festivali peakorraldaja Piret Hallik-Sass söödavat magusalinna. “Päris festivaliala kavandamise ja kujundamise kallal oleme kohalike arhitektidega sügisest tänaseni palju tööd teinud. Äsja valminud martsipanimakett on aluseks, et leppida kokku ehtsa festivaliala ehituslikud detailid, valgustus ja võimendus. Näiteks praegu arutamegi just jäämuusika kontserdi võimendust, valgust ja pillide asetust. Peatselt aga istume maha ansambel Metsatölliga ja vaatame-kuulame ära nende esinemisega seotud soovid.”

Centrali galeriis sündinud makett ehitati konkreetset maa-ala plaani silmas pidades. Kes veel ei tea, siis seekordne Pärnu Jääfestival toimub Pärnu südalinnas kauplus Decora taga, festivaliala peasissepääs jääb politseimaja juurest jõe äärde viivale teele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles