Villu Voogel: äris on spordist lihtsamgi

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Pärnu 2013. aasta mees Villu Voogel tegi metsas puid, kui Toomas Kivimägi teda telefonitsi õnnitles. Esiti arvas Voogel, et tüngakõne, siis vaatas, et ikkagi linnapea…

“Olen oma asju püüdnud vaikselt ja omaette ajada, pole tunnustusele mõelnud. Kui minu käest küsitaks, arutleksin, et tööstuses ja äris on Pärnus raske midagi suurt teha, ja nii läheks mu aasta inimese otsimise mõte kusagile hariduse valdkonda. Näiteks mõtleksin Tartu ülikooli Pärnu kolledži direktorile Henn Vallimäele,” rääkis kolledži eelkäijas Pärnu majanduskoolis turisminduse ja seejärel TÜ Pärnu kolledžis ettevõtluse erialal lõpudiplomi saanu.

Villu Voogel tunnistab, et võrkpall, mille toetamise ja vedamise eest teda aasta mehe tiitliga tunnustatakse, on talle ja ta perele elustiil. Abikaasa Kaidi, kellega Villu kunagi võrkpalliüritusel tutvus, on mitmekordne Eesti meister, poeg Richard mängib Pärnu klubi noortemeeskonnas, Villu ise võitis mullu Audru meeskonnas Eesti populaarse rahvaliiga. Rääkimata sellest, et viiendat hooaega veab Villu presidendina Pärnu võrkpalliklubi ja suuresti tänu temale ilutseb seni Pärnu võrkpallurite särgil kiri Ruukki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles