Marika Pärkile oli 2013 koristamise aeg

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Marika Pärk tunnistas, et Pärnu aasta naise tiitel tuli talle väga ootamatult. 2013 on olnud tema jaoks rahulik aasta, kuna paljud märgilised sündmused jäid eelmise aasta lõppu.

Just 2012. aasta oli Pärki jaoks märgiline selle poolest, et kontserdimaja sai siis 10aastaseks ja toimusid kümnendad Pärnu ooperipäevad. Ühtlasi leidsid aset viiendad Saaremaa ooperipäevad: viimased, mille vedamine oli tema õlgadel, nüüd korraldab saare suvist muusikafestivali edasi Eesti Kontserdi Tallinna peamaja.

Õigupoolest on Pärkil selja taga mitu tegusat aastat mitte ainult Pärnu kontserdimaja juhina, vaid Pärnu kunstide maja poistekoori dirigendinagi – mullu võitis noorte meeskoor üleriiklikul konkursil esimese koha ja tänavu novembris tähistas laulukollektiiv oma 15. aastapäeva kontserdiga, kus praegused laulupoisid laulsid kõrvuti vilistlastega. Ja nagu Pärk ütleb, on üks põlvkond tublisid laulumehi üles kasvatatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles