Tori valla vapimärgi pälvis Mart Ruumet

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Ruumet turustab Matogard OÜ toodetud biokomposti.
Mart Ruumet turustab Matogard OÜ toodetud biokomposti. Foto: Ants Liigus

Tori põrgu triatloni kui kohaliku maineürituse algataja, tuntud ettevõtja ja volikogu liige Mart Ruumet pälvis koduvalla kõrgeima tunnustuse, vapimärgi.

Tori vallaleht Kaldad pühendab aasta viimases numbris vapimärgi kavaleri Ruumeti tegemistele lehkülje ning usutavasti kulunuks Randivälja külas elava ettevõtliku mehe ja tema pere tutvustamisele veel teinegi lehekülg.

Laiemalt on Ruumet tuntud kui OÜ Matogard asutaja ja tegevjuht. Osaühing toodab komposti ning lillede ja köögiviljade kasvumuldasid, pakendab ja turustab neid. Ettevõtja teeb tootearenduses koostööd maaülikooli teaduritega ja Jõgeva sordiaretusinstituudiga ning väärindab mahemuldadesse hobusesõnnikut. Biokomposti tootmise arendamise eest omistati Matogardile konkursil “Märka Leaderit!” parima maaettevõtte auhind (2011). Agronoomi diplomiga Ruumetile pole võõrad heakorratööd, Toris on osaühingu panusega korrastatud kalmistut, jõekaldaid ja alevikku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles