Mürakarukoolis lauldakse lumepilv välja

, Pärnu keskraamatukogu lasteteeninduse peaspetsialist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pärnu keskraamatukogu

Kolmapäeval, 8. jaanuaril kutsub Pärnu keskraamatukogu Mürakarukool oma 1,5–4aastased väiksed sõbrad taas kokku. Vanemate ja vanavanemate innustavas seltskonnas hakatakse koos õpetaja Katrin Hildunen-Alvelaga lund taevast alla laulma.

Mürakarukooli loovas mänguhoos võib juhtuda, et lumehelbeid keerleb nii Vallikraavi kohal kui raamatukogumaja suures saalis. Ja kui maha on sadanud mitu hangetäit valget talverõõmu, vupsavad mängudesse ja lauludesse kohe talvemõnudest hoolivad loomad ja linnudki.

Metsakarud lauldi sügiseses unelaulutunnis magama, aga lasteraamatutest hoolivad raamatukogu jutukarud kuulaksid väikeste poiste ja tüdrukute lauluüminaid veel ja veel.

Lasteosakonnast on saali toodud raamatukorv põnniraamatutega ja suurema jaksuga mürakarud on pärast tundi teise korruse jutunurka raamatuid vaatama oodatud.

Mürakarukoolis käimise eest tasu ei küsita. Kaasa tasuks võtta vahetusjalatsid või kumminaksudega sokid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles