Pisaraid igaks elujuhtumiks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten Karpovi (vasakul) kehastatud äpunooruk pani kaasa tihkuma väikese tüdruku, kes mõistis väga hästi, mida võis tähendada väikesele poisile see, et suurem vend pani ta üha jalust ja segamast ära kanakuuti kinni.
Sten Karpovi (vasakul) kehastatud äpunooruk pani kaasa tihkuma väikese tüdruku, kes mõistis väga hästi, mida võis tähendada väikesele poisile see, et suurem vend pani ta üha jalust ja segamast ära kanakuuti kinni. Foto: Ants Liigus

Tiina Laanemi looming on lihtne ja kindel isepuhastav looduslik vahend, sisepõlemist kiirendav katalüsaator nii raamatukaante vahel kui teatrilaval.

Eriti kui on nii toetav ja mõistev meeskond nagu Endlal lavastaja Andres Noormetsa juhtimisel pakkuda.

Needsamad portreed, kes on kogutud tema jutukogudesse ja romaanidesse – need, mis ajakirjanduslikeks paraad- ja paljastusportreedeks iial ei sobiks ja oma nagu-meie-fenomenis uudisekünnistki ei ületaks –, võimenduvad tänu näitlejatele nii, et „Nähtamatut maja“ vaadates pühitakse vargsi pisaraid. Soost ja east olenemata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles