Mastid oodaku, kuused saavad saagi

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lagunenud staadionihoone ootab lammutajat, et tuleva aasta suvel saaks seal seista midagi hoopis kaunimat.
Lagunenud staadionihoone ootab lammutajat, et tuleva aasta suvel saaks seal seista midagi hoopis kaunimat. Foto: Ants Liigus

Eile olid Pärnu linnavalitsuses arutelulaua taga linnajuhid ja Rannapuiesteel renoveerimist ootava staadioni projekteerijad. Majandusosakonna ehituse peaspetsialist Ago Raudsepp informeeris kohalolnuid, et linnavalitsus on saanud läbivaatamiseks staadioni eelprojekti ja see on käinud nii Eesti kergejõustikuliidus kui Eesti jalgpalliliiduski.

“Kergejõustikuliidul märkusi ei olnud, ütlesid, et kõik sobib. Jalgpalliliidult tuli mitu ettepanekut,” rääkis Raudsepp.

Üks jalgpalliliidu ettepanekuid puudutab neljast riietusruumist kahe suurendamist 45–50 ruutmeetrini. Staadioni omanik ja renoveerimise tellija Pärnu linn seda ei toeta, kuid palub projekteerijal kõik neli riietusruumi suurendada vähemalt Euroopa jalgpalliliidu UEFA nõutud 30 ruutmeetrini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles