Linn läks Vladimir Klevtsoviga rahalisele kompromissile

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lahing läbi. Korra on ametist vabastatud Pärnu Vene gümnaasiumi direktor Vladimir Klevtsov ametisse ennistatud. Teist korda see trikk tal läbi ei läinud.
Lahing läbi. Korra on ametist vabastatud Pärnu Vene gümnaasiumi direktor Vladimir Klevtsov ametisse ennistatud. Teist korda see trikk tal läbi ei läinud. Foto: Urmas Luik

Pärnu linnaga oma ametist vabastamise pärast kohtulahingusse astunud Pärnu Vene gümnaasiumi endine direktor ja linnavolikogu liige Vladimir Klevtsov pani relvad maha ning leppis 1145 euroga, mis linn talle kompromisslahendiga pakkus.

Nagu 2. jaanuaril Pärnu maakohtus sündinud otsuses seisab, lähtuvad osalised kompromissi sõlmimisel ennekõike soovist probleem lahendada võimalikult sõbralikult, riivamata paljude asjassepuutuvate isikute huve, kuid jäädes seejuures siiski oma seisukohtadele kindlaks.

Lasi pettusel sündida

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles