Kuninga kooli poisid näitasid e-viktoriinil häid teadmisi

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuninga tänava kooli õpilased Markus Sutt ja Märt Tammearu kutsuti tublide e-viktoriini tulemuste eest Tallinna Mustpeade majja vastuvõtule.
Kuninga tänava kooli õpilased Markus Sutt ja Märt Tammearu kutsuti tublide e-viktoriini tulemuste eest Tallinna Mustpeade majja vastuvõtule. Foto: Siiri Paasma

Integratsiooni ja migratsiooni sihtasutuse Meie Inimesed (MISA) korraldatud kodanikupäeva e-viktoriinil jõudsid Kuninga tänava põhikooli õpilased Markus Sutt ja Märt Tammearu 5.–6. klassi arvestuses parimate sekka.

Mõlemad poisid kogusid viktoriinil 36 punkti. Et täpipealt niisama palju punkte sai veel kaks õpilast teistest koolidest, moodustus eesti õppekeelega üldhariduskoolide 5.–6. klassi viktoriini paremik seekord neljast lapsest.

5. ja 6. klassis pani kodanikupäeva e-viktoriinis oma teadmised proovile 2033 õpilast 82 koolist kõikjalt Eestist. Osavõtjaist 1329 olid eesti ja 704 õpilast vene õppekeelega koolidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles