Tapeet loob kodus hubase meeleolu

Silja Joon
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kes tahab vältida üksluisust, otsib enda ümber värve, usub Laili Randmaa (vasakul). Piret Parts nendib, et ei usaldanud varem ise tapeeti panna ja tellis töömehe. Tapeedikoolituse järel veendus ta, et see pole üldse ilmvõimatu töö.
Kes tahab vältida üksluisust, otsib enda ümber värve, usub Laili Randmaa (vasakul). Piret Parts nendib, et ei usaldanud varem ise tapeeti panna ja tellis töömehe. Tapeedikoolituse järel veendus ta, et see pole üldse ilmvõimatu töö. Foto: Urmas Luik

Tavapäraselt vahetavad inimesed tapeeti nelja-viie aasta järel, mil ühest meeleolust või toonist tüdinetakse, pakuvad tapeedimüüjad ja on seda meelt, et tapeedil on värvitud pinna ees mitmeid eeliseid - see aitab ruumis luua soojust ja hubasust.

Reldori keskuses asuvas Mööblisahvri sisustuskaupluses pakutakse kvaliteetseid pabertapeete ja selle kõrval tuuakse riiki ainulaadseid fototapeetegi, mida julgemad kliendid on nõus katsetama. Müüakse Rootsi, Ameerika ja Inglismaa päritolu tapeeti.

Ornamendid või lilled

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles