Lapsed pistavad taara pandipakendite kogumiskasti

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanalinna põhikooli kaheksanda klassi õpilane Kaire Hunt ei viska tühjaks joodud karastusjoogipudelit olmejäätmete hulka, vaid pistab selle spetsiaalsesse pudelikasti kooli koridoris.
Vanalinna põhikooli kaheksanda klassi õpilane Kaire Hunt ei viska tühjaks joodud karastusjoogipudelit olmejäätmete hulka, vaid pistab selle spetsiaalsesse pudelikasti kooli koridoris. Foto: Urmas Luik

Eesti Pandipakendi tunamullu sügisel alanud keskkonnateemaline haridusprogramm, kus koolid võistlesid pandpakendite kogumises, jätkub käesoleval õppeaastal veidi teisel kujul.

“Paljud kogumiskampaanias “Loodussõbralik kool” osalenud koolid jätsid meie antud kogumiskastid koridoridesse ja koguvad tühje plekkpurke ja plastpudeleid ise edasi,“ rääkis Eesti Pandipakendi turundusjuht Kerttu-Liina Urke.

„Meie jätkame “Loodussõbraliku kooli” projekti õppekäikudega uude pakendite käitluskeskusesse Tallinnas, et lapsed näeksid, mis purkide ja pudelitega pärast taaraautomaati viimist edasi saab. Möödunud aasta oktoobrist detsembrini külastas meid 43 klassi ja pea 1000 õpilast Tallinna üldhariduskoolidest. Jaanuari lõpus alustame uute õppekäikudega ja seekord kutsume peale Tallinna koolide külla teisigi,” selgitas Urke.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles