Tulest räsitud pitsarestoran taasavatakse peatselt

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Natuke veel teipi ja traati ning Steffani pitsarestoran ongi niisama hea kui uus.
Natuke veel teipi ja traati ning Steffani pitsarestoran ongi niisama hea kui uus. Foto: Urmas Luik

Kaks küsimust: kes süütas oktoobrilõpu tormisel ööl Steffani pitsarestorani ja millal see uuesti avatakse. Neist ühele oskab restorani juhataja Ave Kallaste vastust pakkuda, teist ta isegi ei aima.

“Loodame avada jaanuarikuus,” käis Kallaste vekslid ettevaatlikult välja. Lisades, et kindlat kuupäeva siiski paika veel pandud pole, sest armastatud söögikohta ei avata enne, kui kõik on korrektselt valmis. “Kahjustused olid ikka väga-väga suured, suuremad, kui algul nägime,” sai terve restoran, kaasa arvatud hoone teine korrus tema sõnul tahma- ja kuumakahjustusi. “Kõik seinad võeti maha ja pandi uuesti,” ei olnud Kallaste selgitusel tegemist mingi tühipalja tapeedi vahetamisega.

Restoran tuli sisuliselt nullist uuesti üles ehitada. See oli põhjus, miks ei realiseerunud plaan hakata kohe köögist pitsasid kaasa müüma. “Köögis oli ka vaja värvitöid teha,” täpsustas Kallaste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles