Juhtkiri: Priit Suti personaalküsimus

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees.
Pärnu Postimees. Foto: PP

Arvamused ja hinnangud, mida annavad Pärnu lasteküla juhataja kohalt tänaseks vabastatud Priit Suti kohta ühelt poolt Pärnu linnavalitsus ja teiselt poolt Sutt ise, on vastukäivad. Linnapea Toomas Kivimägi ütles Suti kohta Pärnu Postimehele, et “sisuliselt ei saa me teda usaldada asutuse juhina. Linnavalitsus on andnud selgelt mõista, et lastekülal oli kasulik väikebuss välja osta, peale selle on selgunud palju teisi asjaolusid”.

Veel ametis olles, kui esmased süüdistused avalikkuseni jõudsid, kirjutas Priit Sutt leheveergudel, et tema on “puhas oma juhitava asutuse, Pärnu linna maksumaksja ja seaduse ees ning valmis seda faktidega tõestama”.

Suti kirjutisele reageerinud abilinnapea Meelis Kukk võtab lasteküla juhataja vastulause ja linnavalitsuse otsuse kokku järgmiste sõnadega: „Asjaolusid arvestades, olles kompromissitu võitluses kahjurlusega ja seistes usaldusväärsuse eest, on linnavalitsus käitunud ainuvõimalikult. Kõik muud väited on end nurka mänginud tegelaste katsed asi segaseks ajada ja ülendada end teisi alandades.“

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles