IRL pole Priit Suti käitumist arutanud

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Sutt.
Priit Sutt. Foto: PP

Isamaa ja Res Publica Liit (IRL) pole Pärnu linnavolikogus IRLi esindava Priit Suti käitumist arutanud, erakonna liikmed näevad siin pigem ametialaseid probleeme ja soovivad ära oodata politsei seisukoha.

Sutt on linnavolikogu IRLi fraktsiooni aseesimees ja kuulub võimuliitu. Linnavalitsus vabastas ta esmaspäeval lasteküla juhataja kohalt ja tegi politseile avalduse, milles paluti uurida lastekülale liisitud väikebussi Sutiga seotud osaühingu kätte sattumist ning lastekülale annetatud osa esemete saatust. Keskkriminaalpolitsei korruptsioonikuritegude bürool kulub vähemalt kuu, et avalduse suhtes seisukoht võtta.

Sutile esitatud süüdistused panevad ebamugavasse olukorda Pärnu ühe võimuliidupartneri IRLi, kes teiste koalitsioonipartneritega võrreldes kriitilisemalt linnavalitsuse tegemisi hindab. Teoreetiliselt võiks Suti kaitsmine viia selleni, et IRL vahetatakse koalitsioonis Keskerakonna vastu välja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles