Sularahatehingute teenustasud tõusevad

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SEBi automaadist sularaha väljavõtmise piirmäär langeb 1000 eurole kuus, suurema summa puhul tuleb pangale teenustasu maksta.
SEBi automaadist sularaha väljavõtmise piirmäär langeb 1000 eurole kuus, suurema summa puhul tuleb pangale teenustasu maksta. Foto: Ants Liigus

Lähikuudel läheb klientidel sularahaga arveldamine kallimaks nii pangakontorites kui ka sularahaautomaatides. Uus sularahateenuste hinnakiri hakkab SEBis kehtima 1. veebruarist, Swedbankis aga 31. märtsist.

Veebruarist muutub SEBis tasuliseks eraisiku kontole sissemakse, hinnakirja lisandub teenustasu müntide väljamakse eest, kaovad soodustused juuniorkontolt väljamaksmisel ja juuniorpaketi omamisel ning tõusevad muud sularahatehinguid puudutavad teenustasud.

Kui seni said SEBi erakliendid kontoris sularaha kontole sisse maksta tasuta, siis veebruarist peavad nii era- kui ärikliendid maksma 0,3 protsenti summast ehk minimaalselt 2 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles