Muusikakool säästab laste aega

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kell on tunnist välja helisenud, Tali põhikooli-lasteaia õpetaja Priit Post sammub õpetajate toa poole, lapsed rahmeldavad jalutusruumis ringi.
Kell on tunnist välja helisenud, Tali põhikooli-lasteaia õpetaja Priit Post sammub õpetajate toa poole, lapsed rahmeldavad jalutusruumis ringi. Foto: Ants Liigus

Tali koolimaja teisel korrusel kostab klaverimuusika, õigemini klahvidel taas ja taas sama harjutus, kuni tunnikell paiskab jalutusruumi lapsi täis.

Kuue klassi peale on neid 19, kõige vähem – vaid üks õpilane – neljandas klassis. Suurim klass on kolmas, viie õpilasega. Ülejäänud jagunevad esimese, teise, viienda ja kuuenda klassi vahel. Kevadine viimane koolikell saadab siit neli ja tervitab sügisel teadaolevalt kahte last.

Matemaatika, tööõpetuse ja pikapäeva õpetaja Priit Post sammub joonelt õpetajate tuppa. Kohe, kui valju häälega kell järgmise tunni algust kuulutab, jätkub tema päev nendega, kes kojumineku eel homseid koolitükke tegema hakkavad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles