Külm kihutas jäämeistrid liuvälja rajama

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui Pärnu Vanalinna spordiklubi talvisel tiimipealikul Boriss Jakobsool on voolik peos, tähendab see vaid üht: tuleb tritsud välja otsida, sest õige pea saab Munamäe kõrval uisutada või jäähokit mängida.
Kui Pärnu Vanalinna spordiklubi talvisel tiimipealikul Boriss Jakobsool on voolik peos, tähendab see vaid üht: tuleb tritsud välja otsida, sest õige pea saab Munamäe kõrval uisutada või jäähokit mängida. Foto: Urmas Luik

Soe talv vedas talispordisõpru küll pikalt ninapidi, kuid praegused sajuvaesed pakaselised päevad on loonud liuväljakute tegemiseks ideaalsed ilmaolud.

Nädala alul kraamis Lastestaadioni haldava Pärnu Vanalinna spordiklubi talvine tiimipealik Boriss Jakobsoo voolikud välja, keeras kraanid valla ja uhas hokipoortide vahele viis tundi jutti vett.

“Esimese jääkihi tekitamisele kulubki tavaliselt kõige rohkem aega ja vett. Külma on praegu piisavalt, aga maapind polnud külmunud ja liuväljale aluspinna tekitamine võttis aega. Edasi läheb kiiremini: kastame platsi tihedamini ja jääkiht kasvab ruttu,” rääkis 48. talve kodulinna jääväljakuid hooldav Jakobsoo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles