Kuidas karastus 26. lend

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pool sajandit tagasi seisid noored samasuguste valikute ees nagu praegu teatrikooli lõpetavad Simeoni Sundja (vasakul), Ragnar Uustal, Jarmo Reha ja Linda Kolde.
Pool sajandit tagasi seisid noored samasuguste valikute ees nagu praegu teatrikooli lõpetavad Simeoni Sundja (vasakul), Ragnar Uustal, Jarmo Reha ja Linda Kolde. Foto: Mats Õun

“Kas proov on hommikust õhtuni järjest või öö läbi, selles ei ole midagi uut meie jaoks,” ütleb Reimo Sagor, kes on teatritöö ekstreemsustega juba koolipõlves harjunud.

Reimo on üks 15 noorest näitlejast, kes tänavu lavakunstikooli 26. lennus lõpetab ja teeb nüüd Pärnu teatris oma diplomilavastust.

Umbes pool neist on teatrikooli tulnud Tallinnast, kuid esindatud on ka Muhu- ja Saaremaa, Läänemaa, Põltsamaa, Tartu, Viljandi, Narva ning Pärnugi – siit sai teatripisiku Jaanika Arum.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles