Teatrikool mängib diplomilavastust

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vampilovi dramaatiline komöödia räägib ülikooli lõpetavate inimeste valikutest, lootustest ja pettumistest. Nagu on sageli ka elus, mustvalgeid lahendusi olukordadele ei ole.
Vampilovi dramaatiline komöödia räägib ülikooli lõpetavate inimeste valikutest, lootustest ja pettumistest. Nagu on sageli ka elus, mustvalgeid lahendusi olukordadele ei ole. Foto: Mats Õun

Täna Pärnu teatris lavale jõudev “Hüvastijätt juunis” on Eesti muusika- ja teatriakadeemia lavakooli 26. lennu diplomilavastus – siinse publiku ette astub 15 noort näitlejat, kellest vähemasti osa võib ilmselt peagi näha töötamas eri teatrites.

Need on Jaanika Arum, Markus Dvinjaninov, Marian Heinat, Linda Kolde, Rea Lest, Jörgen Liik, Roman Maksimuk, Veiko Porkanen, Helena Pruuli, Jarmo Reha, Reimo Sagor, Simeoni Sundja, Kärt Tammjärv, Ragnar Uustal ja Linda Vaher.

Oma teatritööd kunagi Ugalas ühes Elmo Nüganeni ja Allan Noormetsaga alustanud ja nüüd Endlas põhikohaga lavastav Andres Noormets on ise Viljandi akadeemias õpetanud kaht lendu teatritudengeid, kuid harjumuspäraseks tööks ta tudengitega lavastamist ei nimeta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles