Selgusid parimad emakeeles

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emakeeleolümpiaadil noppisid kõige rohkem auhinnakohti Sütevaka humanitaargümnaasiumi õpilased.
Emakeeleolümpiaadil noppisid kõige rohkem auhinnakohti Sütevaka humanitaargümnaasiumi õpilased. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Emakeeleolümpiaadi Pärnu linna piirkonnavoorus jagasid auhinnakohad viis gümnaasiumi ja kaks põhikooli.

7. klasside võitja Iris Epp Sildnik õpib Kuninga tänava põhikoolis ja teda õpetab Kaili Miil. Teise koha pälvinud Karl-Enrik Kriis on Kalle Viigi õpilane Sütevaka humanitaargümnaasiumis ja kolmandaks tulnud Maarja Täht õpib Vanalinna põhikoolis, tema õpetaja on Eve Hirvela.

8. klasside parim oli Janeli Arukask Sütevakast (õpetaja Elma Künnapas), teine Lisbet Raedov Koidula gümnaasiumist (Helle Marttila) ja kolmas Angela Dulinets Ülejõe gümnaasiumist (Lembi Lukas).

9. klasside esikoha võitis Sigrid Latt Koidulast (Ebe Saarna), teise koha Karin Allik Sütevakast (Kaili Miil) ja kolmanda Ingrid Kullam ühisgümnaasiumist (Kristiina Pahk).

Kümnendike esikolmikukohad jagasid omavahel Elma Künnapase õpilased humanitaargümnaasiumist: parim oli Anneliis Rea, talle järgnesid Helo Liis Soodla ja Elo Könninge.

11. klasside seas võitis Liis-Eleen Kalmer (Kalle Viik) ja teiseks tuli Helen Roostma (Elma Künnapas), mõlemad õpivad Sütevakas. Kolmanda koha võttis vastu Triinu Mölder ühisgümnaasiumist (Kadri Piiskop).

Abiturientidest oli võidukas Heleri All Ülejõe gümnaasiumist (Marja Tõnts), Margaret Pulk Sütevakast (Elma Künnapas) oli teine ja Anita Jaanson Hansagümnaasiumist (Inga Kukk) kolmas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles