Ain Pajo jagab aega trükiäri ja piimakitsede vahel

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu tolmu jalgelt pühkinud ettevõtja Ain Pajo satub Võrumaalt Pärnumaale vaid kord nädalas, kui käib Sindis omanimelise trükikoja tegemisi kaemas. “Elan nüüd Missos ja kasvatan piimakitsi,” selgitab ta.
Pärnu tolmu jalgelt pühkinud ettevõtja Ain Pajo satub Võrumaalt Pärnumaale vaid kord nädalas, kui käib Sindis omanimelise trükikoja tegemisi kaemas. “Elan nüüd Missos ja kasvatan piimakitsi,” selgitab ta. Foto: Ants Liigus

“Räägitakse, et inimesed põgenevad maalt linna, aga on vastupidises suunas minejaidki, näiteks meie tulime omal ajal trükikojaga Pärnust väiksemasse kohta, Sinti,” ütleb AS Pajo juhatuse esimees Ain Pajo.

Tegelikult peab 53aastane trükitööstur silmas rohkem seda, et vähemalt kord nädalas hüppab ta autorooli ja sõidab kaugelt Võrumaalt Misso vallast Pärnumaale Sinti.

Aastaid suvepealinnas äri ajanud ekspärnakas, kes avas 1994. aastal kaasa Rutiga maakonna esimese nüüdisaegse fotoilmutusäri ja omas aastaid Pärnu Vana turgu, elab nüüd Võrumaa metsade vahel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles