Korvpallurid said Panevežyses sauna

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KK Pärnu suurim korvikütt oli Janis Vahter. Arhiivifoto.
KK Pärnu suurim korvikütt oli Janis Vahter. Arhiivifoto. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu korvpalliklubi meeskond sai Balti liigas suure kaotuse Leedu klubilt Panevežyse Lietkabelis, jäädes võõral väljakul vastasele alla 42 punktiga.

Mängu alustasid agressiivsemalt leedulased, kuid Pärnu meeskond suutis vastastel sabas püsida. Esimeseks hingetõmbepausiks oli leedulaste edu küllaltki väike, seisuks 28:22.

Seejärel sai Lietkabelis oma mängumootori korralikult tööle. Punkte hakkas tulema nii korvi alt kui kolmepunktijoone tagant ja poolaja lõpuks oli Pärnu kaotusseis juba 39:55.

Teisel poolajal jätkus pärnakate halb päev. Vastastel lasti visata lihtsaid korve, mis aina suurendasid leedulaste edu, ja kolmas veerandaeg lõppes seisul 78:53.

Neljandal veerandajal enam kohtumise käiku muutusi ei tulnud ja Lietkabelis võttis kindla 101:59 võidu.

Pärnu parimad mängumehed olid Janis Vahter 15 punkti ja kuue lauapalliga ning Rannar Raap ja Nemanja Miljkovic 13 punktiga.

Lietkabelise resultatiivsemad olid Goran Vrbanc 22 ja Lukas Aukstikalnis 18 punktiga.

Pärnu korvpalliklubi meeskond on Balti liiga alagrupiturniiril seitsme meeskonna seas ühe võidu ja kaheksa kaotusega viimasel kohal.

Laupäeval võõrustatakse Balti liigas Liepaja Triobeti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles