Juhtkiri: Poliitiku puusse panemine

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees.
Pärnu Postimees. Foto: PP

Pärnu lasteküla juhi kohalt lahti lastud Isamaa ja Res Publica Liidu liikmest linnavoliniku Priit Suti tegevusest viimastel päevadel jääb erakordselt sant mulje. Kohalikke sündmusi jälgiv lehelugeja ilmselt ei kahtle, et heast ametist ilma jäänud Sutt on nüüd suu täis võtnud ja sülgab, mis suudab, nii Pärnu linnavalitsuse kui kaasvoliniku suunas. Iga väiksemgi võimalus omavalitsuse maine kahjustamiseks on piisavalt hea.

Kahtlemata on paljud pärnakad, kellel pärast läinud aasta torme on olnud põhjust linnast välja sõita kas Riia või Paide maanteed pidi, esitanud endale küsimuse, miks linna piiresse jäävast metsast ei ole ära koristatud inetut tormimurdu. Arusaadavalt ei pea metsaalused olema luuaga pühitud, aga tormist tõurastatud puud jätavad väga ebaperemeheliku mulje.

Sestap tuleb kiita Raeküla meest ja linnavolinikku Eino-Jüri Laarmanni (ühe kohaliku sõnutsi ainust meest Raekülas, kes mees on), kes talgute korras on metsaaluse puhastamise oma südameasjaks võtnud. Otse loomulik, et tasuta ja vabatahtlikult tehtud töö palgaks jääb tormimurrust saadud puit. Muide, see vajab pärast töötlemist veel kuivamist ega kõlba nii peagi küttekoldesse panna. Virisejatel soovitaks võtta mootorsaag ja proovida ise metsaaluse koristamisel kaasa lüüa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles