Kasvuhoone hõivavad ajutiselt õpilased

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa keskkonnahariduskeskuse valmimise järel tühjaks jäänud kasvuhoonemajja Mai tänava ääres kolib mõneks ajaks MTÜ Maarjakodu heategevuslik mööblimüük. Sügisel saab majast remondiaegne asenduspind uue põhikooli õpilastele.
Pärnumaa keskkonnahariduskeskuse valmimise järel tühjaks jäänud kasvuhoonemajja Mai tänava ääres kolib mõneks ajaks MTÜ Maarjakodu heategevuslik mööblimüük. Sügisel saab majast remondiaegne asenduspind uue põhikooli õpilastele. Foto: Ants Liigus

Pärnu linn ei plaani tühjana seisvat Mai tänava kasvuhoone kinnistut müüki panna, sest vajab sealseid ruume ühisgümnaasiumi majas toimuva remondi ajal.

Läinud suve lõpus, kui Pärnu loodus- ja tehnikamaja oma taimed Mai 2a talveaiast Pärnumaa keskkonnahariduskeskusesse kolis, ütles abilinnapea Jane Mets, et linn müüb kinnistu enampakkumisel maha.

Abilinnapea arvas toona, et müügi korraldamiseni jõutakse 2014. aastal. Pakkumise alghinna pidanuks andma kinnisvarabüroolt tellitav hindamine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles