Võõras jääb Pärnu uues rongijaamas õige teeotsa leidmisega jänni

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise aasta lõpus Elroni rongide tarvis valminud Papiniidu ooteplatvorm on küll igati tore rajatis, paraku pole tore see, et rongiliiklusega seotud teabe kõrval pole perroonil sõnagi selle kohta, kuidas Pärnusse saabunud võiks pikemalt ekslemata siin kusagile jõuda.
Eelmise aasta lõpus Elroni rongide tarvis valminud Papiniidu ooteplatvorm on küll igati tore rajatis, paraku pole tore see, et rongiliiklusega seotud teabe kõrval pole perroonil sõnagi selle kohta, kuidas Pärnusse saabunud võiks pikemalt ekslemata siin kusagile jõuda. Foto: Urmas Luik

Elroni rongide peatus Pärnus on üksnes omainimestele, sest perroonil pole vähimatki juhatust siia esimest korda raudteed mööda saabunutele, kuidas võõral võõras linnas kusagile jõuda. Pole ühtki viita, kus kandis asub lähim linnabusside peatus.

Nii on jaamaplatvormilt kas mööda kaldteed või ainumast treppi pidi metsa veerde külatanumale laskunul sammude seadmiseks kaks võimalust.

Hea, kui ta valib perrooniäärse tee, mis on küll perroonilt mahatuleku kohast sadakonna meetri kaugusel tõketega blokeeritud, ent mis suundub siiski Liivi tee alusesse tunnelisse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles