“Bändomaanial” läheb kõvaks rebimiseks

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu tegi “Bändomaania” finaalkontserdil puhta töö Pärnu alternatiivroki ansambel A3, mille moodustavad Martin Lõbu, Erik Grenberg ja Jakob Koppel.
Mullu tegi “Bändomaania” finaalkontserdil puhta töö Pärnu alternatiivroki ansambel A3, mille moodustavad Martin Lõbu, Erik Grenberg ja Jakob Koppel. Foto: Andres Adamson

Kuigi Pärnumaa noortebändide konkursi “Bändomaania” demovooru registreerus tänavu läbi aegade kõige vähem osalejaid, on bändide tase seda kõrgem ja 23. veebruaril ööklubis Sugar toimuval finaalkontserdil on oodata tulist rebimist.

“Bändomaaniat” korraldava MTÜ Pärnu Kontserdibüroo projektijuhi Risto Tamme kinnitusel registreerus tänavusele konkursile üheksa noortebändi, kes kõik pääsevad lõppkontserdile. Varasematel aastatel on paar bändi jäänud ikka finaali ukse taha.

“Demovoorus oli üheksa osalejat, kuulasime kõik läbi ja olime kuulduga rahul,” ütles Tamm. “Nii said kõik finaali. Võin kinnitada, et kõik on kohta väärt ja mingit halastussissesaamist ei olnud.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles