Uuskasutuskeskus annab asjadele uue elu

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui klient soovitavat eset uuskasutuskeskuse poest ei leia, paneb müüja Cätlyn Rattasep soovi kirja ja kui vajalik asi kaubapakkide hulgast või annetajate toodu seast peaks välja ilmuma, võetakse kliendiga ühendust.
Kui klient soovitavat eset uuskasutuskeskuse poest ei leia, paneb müüja Cätlyn Rattasep soovi kirja ja kui vajalik asi kaubapakkide hulgast või annetajate toodu seast peaks välja ilmuma, võetakse kliendiga ühendust. Foto: Ants Liigus

Asjadest küllastunud ühiskonnas elades on mõistlik enne uue eseme kojutoomist midagi vana ja endale mittevajalikku teistele pakkuda. MTÜ Uuskasutuskeskusel on Eestis viis kauplust, kus vanad tarbeesemed teisele ringile saadetakse.

MTÜ Uuskasutus on 2004. aastal Heateo Sihtasutuse, Eestimaa looduse fondi, SA Caritase ja kahe eraisiku ellu kutsutud isemajandav sotsiaalne ettevõte, mille eesmärk on saata kasutatud asjad ringlusse ja muuta uuskasutamine kergesti kättesaadavaks kõigile Eesti inimestele.

Asutajate soov on jõuda olukorrani, kus kõik Eesti inimesed peavad uuskasutamist oma igapäevaasjade ostmisel ja kasutamisel loomulikuks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles