Lasteküla lapsed said uued tekid-padjad

Silja Joon
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kasvatajad (vasakul) Anne Ott, Margit Tõnisma ja Helle Adams jäid saabunud kaubaga rahule, sest laste tekid-padjad vajasid uuendamist.
Kasvatajad (vasakul) Anne Ott, Margit Tõnisma ja Helle Adams jäid saabunud kaubaga rahule, sest laste tekid-padjad vajasid uuendamist. Foto: Ants Liigus

Eile keskpäeval jaotasid Pärnu lasteküla kasvatajad lasteküla tegevuste majas annetuslikus korras saabunud voodiinventari laadungit.

Kohale toodud pappkastid olid täis kvaliteetseid villatekke, patju, saunalinu ja voodipesukomplekte. Laste vahel jagati ära 283 sokipaari, iga laps sai kaheksa paari korralikke sokke.

“Kui kodulapsed ei oska ehk voodiinventarist lugu pidada, siis meie lastel panevad uued tekid-linad küll silmad särama. Isegi koolilõpukingituseks soovitakse vahel voodipesukomplekti,” kõneles lasteküla juhataja kohusetäitja Ülle Männiste.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles