Reiu külas jõuavad lõpusirgele turismi tippettevõtmised

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lottemaa teemaparki rajatakse üksteist aktiivseks kasutamiseks mõeldud maja, peatöövõtja on OÜ Eventus Ehitus, mille töömehed külmapühi pidada ei saa.
Lottemaa teemaparki rajatakse üksteist aktiivseks kasutamiseks mõeldud maja, peatöövõtja on OÜ Eventus Ehitus, mille töömehed külmapühi pidada ei saa. Foto: Urmas Luik

Pärnu piirist Uulu kanalini ääristab kahe pealinna vahelist maanteed ligemale kaheksa kilomeetri pikkuselt Reiu küla, kus on lõpusirgele jõudmas turismiarendajaid mõjutavad suurprojektid.

Need suurettevõtmised on Lottemaa teemapark ja OÜ Golferi rajatav Tahkuranna golfiväljak, millele lisab ligitõmbavust kaunis rannikumaastik.

Reiu randa armastavad pärnakad ja kaugemadki suvenautijad. Ülipopulaarsed on Reiu-Raeküla jooksu- ja suusarajad koos parklatega, mis jäävad samuti Reiu külla. Mändide varju peituvate eramute aiad ja ümbrused on nagu kujundusajakirjade pildid, ridamisi on siia jätkunud maakondliku kodukaunistamise konkursi tunnustusi. Nagu näiteks Sigrid ja Vaido Absaloni mereteemalise kujundusega, looklevate teede ja ümarate klumpidega Muuli maja ümbrus, kus iga ruutmeeter kasvatab ilupuid ja -põõsaid ja lilli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles