Lugeja kiri: Ämber

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Pärnu linnavolikogu esimees Cardo Remmel jätkab edaspidigi kahel kohal, olles nii volikogu kui taastusravikeskuse Estonia juht.

Mul ei ole midagi selle vastu, kui ärimees Remmel juhib Estoniat. Küll olen kategooriliselt selle vastu, et poliitik Remmel Estonia juhi toolil istub.

Linnapea sõnade kohaselt oli sel viisil jätkamine Remmeli enda soov. Härra linnapea, meil kõigil on isiklikud soovid. Poliitik peab täitma aga rahva soove ja antud lubadusi. Remmeli soovid on teisejärgulised.

Pärnakate soov ja lootus oli ning on, et praegune linnavalitsus viiks Pärnu elu edasi demokraatlikul ja ausal viisil.

Remmeli arusaamades aususest kahtlen väga. Eelmises volikogus istus ta rahvaliitlasena ja toetas kahel käel keskerakondlasi linnale kahjulike otsuste vastuvõtmisel.

Remmelil tuleb volikogu esimehe kohalt lahkuda. Kui ta seda ei mõista, tuleb see talle selgeks teha. Vastasel juhul astuvad pärnakad ämbrisse. Estoniast juba kostab kolinat.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles