Lugeja kiri: Kaua võib!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Sõites välja Pärnu linnast Lihula teed pidi on mingi firma Papsaares läbi kaevanud maantee kahes kohas ja tekitanud autojuhtidele kaks takistusriba. Autojuhid peavad pidevalt pidurdama ja uurima, kui suured augud ribas on, et manööverdada nendest mööda, võtta kiirus maha peaaegu seiskumiseni.

On kujunenud reegliks, et firma, mis teostab teedel ja tänavatel kaevetöid, taastab teekatte tööde-eelsesse seisu, see on üldjuhul kaeveloa andmise tingimuseski. Varasema seisundi taunimine ei tohiks olla lubatud Pärnu ümbersõidu ehitamiselgi. Ei ole õigustatud ka “30” märgid.

Kulla firma, mis te tegite selliseid töid, taastage Lihula maantee kate seisus, nagu see oli enne kaevetöid, et tuhanded autojuhid ei peaks seal nädalate kaupa turnima-tõmblema! See on ju tavaline sõidutee, kaherealine, ühe sõidureaga ühes suunas. Ja kus olete teie, järelevalve?
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles