Vändra ja Kilingi-Nõmme olid matemaatikas edukaimad

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matemaatika.
Matemaatika. Foto: Liis Treimann / Postimees

Matemaatikaolümpiaadi Pärnumaa piirkonnavoorus osales arvukalt 7.–9. klassi õpilasi, gümnaasiumiosas näitas oma teadmisi aga tagasihoidlik arv võistlejaid.

7. klasside parim oli Aleks Tammiksaar Vändra gümnaasiumist (õpetaja Kersti Valgeväli), teist kohta jagasid Sander Saarpere Kilingi-Nõmme gümnaasiumist (Anne Aasamets) ja Andres Alumets Sauga põhikoolist (Ants Alumets).

8. klasside võitja Madis Steinberg on samuti Kersti Valgevälja õpilane Vändra koolist. Teist kohta jäid jagama Karl Kodu Paikuse põhikoolist (Hulda Larin) ja Gretemari Metsaveer Sindi gümnaasiumist (Egle Valdaru).

9. klasside esimeseks tuli Mikk Hanson Häädemeeste keskkoolist (Kalmer Hütt), teiseks Allan Rist Kilingi-Nõmme gümnaasiumist (Anne Aasamets) ja kolmandaks Katarina Vainult Jõõpre põhikoolist (Merle Pedason).

10. klasside ülekaaluka võidu võttis Eke Tominga Kilingi-Nõmmest (Eha Kukk), teise koha sai Elis Kuusik ja kolmanda Sander Tiismaa Vändra gümnaasiumist (Kersti Valgeväli).

11. klasside seas sai teistest märksa tugevama tulemuse Ago Tominga Kilingi-Nõmme gümnaasiumist (Anne Aasamets), teiseks tuli Ly Tempel Vändra gümnaasiumist (Kersti Valgeväli) ja kolmandaks Hendrik Romanenkov Kilingi-Nõmmest (Anne Aasamets).

Abiturientidest oli konkurentsitult parim Reelika Tõnisson Kilingi-Nõmme gümnaasiumist (Eha Kukk). Teine oli Kristel Veersalu ja kolmas Mihkel Sild Vändrast (Kersti Valgeväli).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles