Kolledžis hakatakse õpetama ruumilist planeerimist

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli Pärnu kolledž.
Tartu ülikooli Pärnu kolledž. Foto: Urmas Luik

Pärnu maavanem Andres Metsoja ja Tartu ülikooli Pärnu kolledži direktor Henn Vallimäe allkirjastavad teisipäeval koostöölepingu ruumilise  planeerimise ja kohaliku omavalitsuse arendustegevuse alase täiendusõppe läbiviimiseks Tartu ülikooli Pärnu kolledžis.


Kokkuleppe eesmärk on Pärnu maavalitsuse ja kolledži koostöövalmiduse kinnitamine ja  ülesannete jaotamine ruumilise planeerimise ja kohaliku omavalitsuse arendustegevuse alase üle-eestilise täiendusõppe edukaks korraldamiseks.

Täiendusõppe ülesanne on anda teoreetilisi ja praktilisi teadmisi kohaliku arengu tulemuslikumaks kavandamiseks, sidudes sotsiaal-majandusliku arengu ja ruumiplaneerimise ühtseks tervikuks.

Koolitus on mõeldud kohalike omavalitsuste ning riigiasutuste planeerimis- ja arendusametnikele, volikogude liikmetele, omavalitsusliitude ametnikele ning neile planeerijatele-konsultantidele, kes on seotud avaliku sektori planeeringute ja arengukavade koostamisega.

Esimene õppesessioon toimub 2010. aasta sügisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles