Kraav päästab Uus-Sauga majad liigveest

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennuvälja tee ja Uus-Sauga tänava vahele “suvilate rajooni” 9000 euro eest rajatav kraav peaks selle kandi päästma liigveest.
Lennuvälja tee ja Uus-Sauga tänava vahele “suvilate rajooni” 9000 euro eest rajatav kraav peaks selle kandi päästma liigveest. Foto: Ants Liigus

Nädala lõpus tulevase Pärlimõisa tee äärde valmiv kraavilõik ja selle haru peaksid päästma Uus-Sauga tänava suurte kortermajade keldrid uputustest.

„Kui kunagi tänav ehitatakse, peab seal kraav niikuinii olema, et seal liigveest lahti saada,” tõdes Pärnu linnavalitsuse majandusosakonna juhataja Mait Talvoja Lennuvälja tee kandis esmaspäeval alanud kaevamisega seoses. „Loodan väga, et kraav viib liigvee ka Uus-Sauga majadest.”

Öelduga viitas rääkija läinud aasta kevadel Uus-Sauga kortermaju kiusama hakanud sademeveele, mis pärast väikestki vihmasabinat korruselamute keldreid uputas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles