Kuue kuuga korralikust kodanikust koletiseks

Kaupo Meiel
, arvamustoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Olen juhtinud tähelepanu sellele, mis ei ole Pärnu huvides, ja seisnud oma põhimõtete eest,” kinnitas Priit Sutt.
“Olen juhtinud tähelepanu sellele, mis ei ole Pärnu huvides, ja seisnud oma põhimõtete eest,” kinnitas Priit Sutt. Foto: Ants Liigus

Priit Sutt juhtis aastaid Pärnu lasteküla, kuulus linnavolikogu eelmisse koosseisu ja kuulub praegussegi. Eelmise aasta hilissügise jooksul moondus pilt viisakast ja korralikust inimesest põhjalikult.

Pärnu Postimehe veergudel on tulnud jutuks, et Pärnu linnavalitsus kaotas Suti vastu usalduse, sest ta “lõpetas ennetähtaegselt lastekülale liisitud väikebussi lepingu ja bussi omandas turuhinnast odavamalt Sutiga seotud firma”. Vihjeid Suti küll ühe, küll teise pahateo kohta on antud ja neile on vastu vaieldud. Kõige tipuks sündis veider vastasseis Raeküla metsas langenud puude pärast, mida nagu tohib ega tohi puruks saagida ja koju ahjukütteks viia.

Vahekokkuvõtteks ja lootuses lisada infole ja infomürale sündmusteahela keskse tegelase – ta on ühtaegu nii põhjus kui tagajärg – võimalikult selged vastused võimalikult selgetele küsimustele, sündis alljärgnev usutlus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles