Tervisenädalal tehti üheskoos 2014 sammu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tervisliku toitumise päev Vanalinna põhikoolis.
Tervisliku toitumise päev Vanalinna põhikoolis. Foto: Marje Vaan

Pärnu Vanalinna põhikool pühendas eelmise nädala tervisele. Vahetundide ajal said kõik huvilised oma tantsuoskused proovile panna koos tantsukooli Black, Brownie and The Blondes liikmetega.

Esmaspäeva pärastlõunal tutvustas korvpallitreener ja Pärnu spordihalli juht Mait Käbin koos sportlastega nii suurtele kui ka väikestele sportimisvõimalusi spordihallis, lähemalt rääkis ta oma lemmikalast – korvpallist.

Iga päev toimus eri vanuseastmetele harivaid loenguid turvalisest interneti kasutamisest seksuaalkasvatuseni välja. Neljapäeval rikastas meie teadmisi loeng „Tervislik toitumine on sinu tervise alus“, kus toiduainete instituudi toitumisspetsialist Tagli Pitsi rääkis lähemalt õige toitumise olulisusest meie igapäevaelus.

Tervisliku toitumise teema ei piirdunud vaid loenguga koolisaalis. Algklassiõpilased said praktikas kätt proovida ja üheskoos selgitati välja õpilaste enda tehtud parim toorsalat 2014.

Nädal lõppes mõnusa jalutuskäiguga värskes õhus, kus kõikidel klassidel oli ülesanne teha 2014 sammu enda valitud suunas ja jäädvustada kogu klass sihtkohta jõudes pildile. Selline traditsioon leidis Vanalinna koolis aset juba teist korda ja kui nii edasi, peaks aasta-aastalt meie õpilaste tervis küll ainult paremaks minema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles