Bioloogias võttis mõõtu sadakond õpilast

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bioloogiatunni õppevahendid.
Bioloogiatunni õppevahendid. Foto: RAIGO PAJULA/PM/SCANPIX BALTICS

Bioloogiaolümpiaadi Pärnu piirkonnavoorus osales 6.–12. klassini arvukas seltskond – 103 õpilast.

„Tuisuse ilma kiuste tulid rõõmsameelsed osalejad Ülejõe gümnaasiumi, kes taas kord andis lahkesti oma ruumid võistlejatele kasutada,“ ütles bioloogia aineühenduse juht Urmas Lekk. „Meil on hea meel, et bioloogia on populaarne õppeaine ja tegemist on väga laheda seltskonnaga, mida näitasid sära õpilaste silmades ja asjalik õhkkond.“

6. klasside esikohta jagasid Marta Helerin Raudsepp Sütevaka humanitaargümnaasiumist (õpetaja Katrin Lekk) ja Henry Niemann Rääma põhikoolist (Kairi Pentma). Kolmas oli Markus Sutt Kuninga tänava põhikoolist (Anne Urge).

7. klasside esimene oli Georg Timoštšenko ja teine Heleen Saarse Kuninga tänava põhikoolist (Katrin Lekk), kolmandat kohta jagasid Maarja Täht Vanalinna põhikoolist (Mare Kekkonen) ja Anabella Produvnov ühisgümnaasiumist (Aita Luts). 6.–7. klasside ühises arvestuses võtsid kõik auhinnakohad needsamad seitsmendikud.

8. klasside parim oli Janeli Arukask Sütevakast (Katrin Lekk), teiseks tuli Marta Miil Ülejõe gümnaasiumist (Maris Agasild) ja kolmandaks Johanna Raudsepp Sütevakast (Katrin Lekk).

Üheksandike võidu viis Maile Kartau Kuninga tänava põhikooli ja teise koha Karin Allik Sütevakasse, mõlemat õpetab Katrin Lekk. Kolmandat kohta jagasid Silver Põlgaste Ülejõe gümnaasiumist (Maris Agasild) ja Mihkel Annusver ühisgümnaasiumist (Eve Popp, Aita Luts).

8.–9. klasside peale kokku oli suurim punktisumma Kartaul, teine oli Arukask ja kolmas Allik.

10. klasside seas võitis Ida Maria Orula Sütevakast (Allan Lorents) ja teise koha sai Kelli-Elen Peterson Ülejõe gümnaasiumist (Maris Agasild). Kolmas koht läks jagamisele kolme õpilase vahel, need on Merilin-Eliise Salus ja Anneliis Rea Sütevakast (Allan Lorents) ning Olivia Järve ühisgümnaasiumist (Aita Luts).

11. klasside esikoha pälvis Elina Jantson ühisgümnaasiumist (Aita Luts), teist kohta jagasid Lauri Leas ja Kadri Saul Koidula gümnaasiumist (Sirje Miglai).

Lõpuklasside seas võttis võidu Kris Egert Rünkjanen Sütevakast (Allan Lorents), teine oli Claudia Kaubi Koidula koolist (Sirje Miglai), kolmandat kohta jagasid Artur Stoljar Koidula koolist (Sirje Miglai) ja Anett Padul Ülejõe gümnaasiumist (Maris Agasild).

Kogu gümnaasiumiosa parim oli Rünkjanen, teist kohta jagasid Kaubi ja Orula.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles