Mürakarukoolis tuleb sõprade tund

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Velthuijsi raamatutes tegutsevad sõbrad.
Max Velthuijsi raamatutes tegutsevad sõbrad. Foto: Pärnu keskraamatukogu

Kolmapäeva, 5. veebruaril ennelõunal ootab Pärnu keskraamatukogu Mürakarukool oma väikesi mürakarusid sõprade tundi. Oodatud on kõik 1,5–4aastased poisid-tüdrukud koos vanemate ja vanavanematega.

Seekord mängivad mürakarude rütmipillid muusikat sõpradele. Lauludki, mida koos õpetaja Katrin Hildunen-Alvelaga õppima hakatakse, on läbinisti sõbraliku loomuga. Olgu sõbrad seal sees siis suurt kasvu ja karvased või lühemat sorti ja sileda moega.

Sõpruse aines saab veel asjade jagamist ja viisakal moel ulatamist proovida. Tublimad õppijad lõpetavad tunni kindla peale kallistusega. Pole mõtet vist lisadagi, et Mürakarukoolis vaid sellised lapsed koos käivadki.

Raamatukorvist võib leida ja koju kaasa valida loo lumesajus sõpru otsivast jänesest,  hirmu tundvast karust, vallatust kutsikast või siis roosatriibuliste pükstega konnast.

Mürakarukoolis käimise eest tasu ei küsita. Raamatukogumaja suurde saali tasuks kaasa võtta vahetusjalatsid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles