Ülejõe lasteaed nimetati keskkonnasõbralikuks asutuseks

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Ülejõe lasteaed.
Pärnu Ülejõe lasteaed. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Jaanuaris tunnustas keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus keskkonnavaldkonna parimaid. Keskkonnajuhtimise kategoorias sai eripreemia Pärnu Ülejõe lasteaed, kes on oma teadliku mõtlemise ja tegutsemisega eeskujuks kõigile Eesti haridusasutustele.

Auhindu anti välja mitmes kategoorias: aasta keskkonnategu, aasta keskkonnasõbralik ettevõte, keskkonnasõbralik toode või teenus, keskkonnasõbralik tootmisprotsess ettevõttes ja auhind keskkonnajuhtimise kategoorias. Viimases kategoorias sai eripreemia Pärnu Ülejõe lasteaed, kes on oma keskkonnateadliku mõtlemise ja tegutsemisega eeskujuks kõigile Eesti haridusasutustele.

„2013. aasta parimate ettevõtete ampluaa on erakordselt lai: linnuvaatlusest õlijäätmete puhastamiseni ja rohelisest lasteaiast moefirmani välja. Eestis on aru saadud, et keskkonnasõbralikult ja säästlikult on võimalik toimetada igas valdkonnas ja loodetavasti inspireerivad laureaadid teisigi loodust säästval moel mõtlema ja käituma," ütles keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus.

Kokku osales aasta keskkonnasõbraliku ettevõtte konkursil 21 ettevõtet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles