Zonta võtab vastu andeka lapse stipendiumi taotlusi

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: logo

Zonta Pärnu klubi kutsub taas esitama taotlusi stipendiumikonkursile „Andekas laps“.

Kevaditi väljaantava stipendiumi eesmärk on tunnustada andekaid koolinoori, anda neile lisavõimalusi enesetäiendamiseks ja oma annete realiseerimiseks.

„Andeka lapse“ projektijuht Merle Tasane kutsub üles märkama andekat last, kellele stipendium on nii tunnustus tubli õppetöö ja huvitegevuse eest kui ka suur abi eesmärkide saavutamisel.

Stipendiumidele saavad kandideerida kõik Pärnu ja Pärnumaa üldhariduskoolide õpilased. Stipendiumi taotlemiseks tuleb täita ankeet-iseloomustus, lisada soovituskiri ja põhjendus või pere majandusliku olukorra kirjeldus.

Dokumendid leiab Zonta Pärnu klubi veebilehelt. Stipendiumitaotluse võib esitada laps ise, lapsevanem, üldhariduskooli esindaja (klassijuhataja, huvijuht, õppealajuhataja, ringiõpetaja jne), huvikooli, huviringi, huviklubi juhendaja, mõne organisatsiooni esindaja.

Taotluste esitamise tähtaeg on 4. märts. Dokumendid saata meiliaadressil vanalinnakoolituskeskus@gmail.com või toimetada Vanalinna koolituskeskusse Hospidali tänavas. Stipendiaatide austamine toimub pidulikul aktusel 29. märtsil Kuninga tänava põhikooli saalis.

„Andekas laps" on Pärnu Zonta klubi vanim projekt. Klubi presidendi Kaie Laane jutu järgi on stipendium üldjuhul rahaline, kuid sõltuvalt stipendiaadist vajadusel esemeline. 2013. aastal pälvisid Zonta tunnustuse seitse koolinoort. Stipendiumifond oli 1500 eurot. Stipendiumide väljaandmiseks kogub Zonta Pärnu klubi raha heategevusmüükide ja üritustega ning heade toetajate kaasabil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles