Mudaravilas avatakse spaahotell Hedon

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue spaahotelli Hedon juhataja Cardo Remmel mudaravila fuajees hedonismi tutvustamas.
Uue spaahotelli Hedon juhataja Cardo Remmel mudaravila fuajees hedonismi tutvustamas. Foto: Ants Liigus

Pärnu rannas asuva ajaloolise mudaravila hoones ja sellest ranna poole jäävas juurdeehituses avatakse mai lõpus neljatärnihotell Hedon Spa & Hotel, mis hakkab pakkuma nõudlikele klientidele heaoluteenuseid.

“Tahame kujundada ajaloolisest hoonest moodsa spaa,” ütles spaahotelli juhataja Cardo Remmel. Kui hoone fuajees paiknev Voldemar Melliku skulptuur oskaks kõnelda, pajataks ta 12 mudavannist, mis ööpäevas 300 inimest teenindasid, usub Remmel. Sellist kolhoositeenindust uues spaahotellis ei tule, seda asendab kõrget kvaliteeti ootavale kliendile mõeldud personaalne teenindus.

Kallitele kehalistele ja meelelistele naudingutele viitab nimi Hedon, mis on ühtviisi arusaadav nii Eesti, Läti, Venemaa kui Skandinaavia maade külastajatele. Spaahotell lubab pakkuda rahu ja vaikust, võimalust luksusliku spaa vaikusealas kellaaeg unustada ja numbritubade rõdudelt rannavaadet nautida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles