Bioloogias oli edukaim Kilingi-Nõmme

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seemned, viljad ja mikroskoop.
Seemned, viljad ja mikroskoop. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Bioloogiaolümpiaadi Pärnumaa piirkonnavoorus oli edukaim Kilingi-Nõmme gümnaasium, sellesse kooli läks kõige rohkem auhinnakohti nii põhikooli- kui gümnaasiumiosas.

6. klasside võitja Karl Kadakas õpib Are põhikoolis (õpetaja Leelo Lusik), teise koha saavutanud Eliise Talts Paikuse põhikoolis (Maarja Tärk) ja kolmanda koha vastu võtnud Maria Mägi Kilingi-Nõmme gümnaasiumis (Elli Altin).

7. klasside parimaks tunnistati Aleks Tammiksaar Vändra gümnaasiumist (Hille Arumäe), teise punktisumma kogus Julia Laidvee Paikuse koolist (Maarja Tärk) ja kolmanda Kaira Vreimann Kilingi-Nõmmest (Urve Jõgi).

8. klasside esikoha pälvis Madis Steinberg Vändra gümnaasiumist (Hille Arumäe) ja teiseks tuli Kerttu Tilk Surju põhikoolist (Maie Sarapik). Kolmandat kohta jagasid Farid Boubadaz Häädemeeste keskkoolist (Ülle Valgi) ja Peeter Hansen Sauga põhikoolist (Rena Ridalaan).

9. klasside seas oli võidukas Allan Rist Kilingi-Nõmme gümnaasiumist (Urve Jõgi), teise koha sai Mikk Hanson Häädemeeste keskkoolist (Ülle Valgi) ja kolmanda Alex Tähemaa Surju koolist (Maie Sarapik).

10. klasside esimene oli Eke Tominga ja kolmas Anna-Liisa Antson Kilingi-Nõmmest (Urve Jõgi), nende vahele mahtus Loret Miidu Tõstamaalt (Heili Timm).

11. klasside seas võidutses Ago Tominga Kilingi-Nõmmest (Urve Jõgi), talle järgnesid Martin Viik Vändrast (Hille Arumäe) ja koolikaaslane Rene Lehismets (Urve Jõgi).

Abiturientide kõrgeima koha viis Aaro Videvik Tõstamaa kooli (Heili Timm), teise koha sai Reelika Tõnisson Kilingi-Nõmmest (Urve Jõgi) ja kolmanda Uku Sildoja Vändrast (Hille Arumäe).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles