![Toitumisekspert Selma Teesalu soovitab alati laual hoida rukkileivakuubikuid ning neid siis väsimuse ja peavalu korral näksida. Aga pidage meeles, et leiba tuleb nii kaua mäluda, kuni see muutub magusaks.](http://f10.pmo.ee/NR2Mhp8ki_ExjTOWcHVJz7cp0po=/1442x0/filters:format(webp)/nginx/o/2014/02/05/2797906t1hdb94.jpg)
Emeriitprofessor Selma Teesalu peab veel pärast 80. sünnipäeva loenguid, mille käigus jagab nõu tervisest ja toitumisest huvitatud inimestele.
Emeriitprofessor Selma Teesalu peab veel pärast 80. sünnipäeva loenguid, mille käigus jagab nõu tervisest ja toitumisest huvitatud inimestele.
Teesalu erilised lemmikud on rukkileib ja linaseemned. Ta soovitab musta leiba nii lastele kui suurtele väsimuse peletamiseks. Leivakuubikud võiksid alati laual kättesaadavad olla ja pisut kuivanud leib on paremgi kui päris värske.