LVM veab ametnikega sildi pärast vägikaigast

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teatrimaja juurdeehituse katusel seisis aastaid Hansapanga ning hiljem Swedbanki nimi ja logo. Millimeetri pealt samasse kohta ja samas mõõdus oma firma nimega valgusreklaami ei või LVM Kinnisvara paigaldada.
Teatrimaja juurdeehituse katusel seisis aastaid Hansapanga ning hiljem Swedbanki nimi ja logo. Millimeetri pealt samasse kohta ja samas mõõdus oma firma nimega valgusreklaami ei või LVM Kinnisvara paigaldada. Foto: Henn Soodla

Rüütli tänavalt Endla teatrimajja endistesse pangakontori ruumidesse kolinud LVM Kinnisvara ei saanud Pärnu muinsuskaitsekomisjonilt nõusolekut panna soovitud kohta firma nimega valgusreklaam.

Komisjon pidas LVMi soovitud teabekandjat liiga domineerivaks peahoonel paikneva teatri nimega võrreldes, samuti häirivat silt Keskväljak 1 fassaadi arhitektuurset ülesehitust ja vaadeldavust hoonele.

Sellise hinnangu andis komisjon, hoolimata tõsiasjast, et reklaamkiri tulnuks teatrihoone juurdeehituse katusele täpipealt samas suuruses ja samasse kohta, kus 17 aastat seisis panga nimi – alul Hansapanga oma koos hansakogega ja hiljem Swedbanki kiri ühes ümmarguse tammepuud kujutava logoga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles