Lauamängude lummuses möödub õhtu põnevalt

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aira Niinemets ja Eret Koppel näitavad Ludo populaarsemaid lauamänge, valikus on nii mudilastele mõeldud “Mõmmid ja maasikad” kui täiskasvanutelegi peamurdmist pakkuv “Power Grid”.
Aira Niinemets ja Eret Koppel näitavad Ludo populaarsemaid lauamänge, valikus on nii mudilastele mõeldud “Mõmmid ja maasikad” kui täiskasvanutelegi peamurdmist pakkuv “Power Grid”. Foto: Urmas Luik

Kui õhtud pikad ja pimedad ning külm ilm õueminekut ei soosi, on just õige aeg välja otsida lauamängud, et pere ja sõprade keskel mõnusalt aega veeta.

Kuigi kabe, “Monopol” ja “Reis ümber maailma” on köitnud huvilisi aastakümneid, tasub tuttavaks saada uutegi mängudega. Lauamängude pidevalt täienevas maailmas leidub nii parajaid pähkleid ajude ragistamiseks kui lihtsalt seltskonnas lõbusalt ajaveetmiseks mõeldut.

Pärnu Port Artur 2 kaubanduskeskuses avati detsembris Ludo lauamängude pood, kus pakutakse laia valikut strateegilisi, pere- ja seltskonnamänge ning nuputamisvigureid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles